maandag 13 april 2015

De Verleiding

Afgelopen zondag zijn John en ik naar de stempelbeurs Art Specially in Nijkerk geweest. 

Ik ga niet zo graag naar beurzen. Ik schijn altijd "ruzie" te hebben met bezoekers die enorme rugzakken dragen maar helaas niet weten hoe ontzettend breed ze daardoor worden. Of met bezoekers die het nodig vinden om boodschappentassen op wieltjes mee te nemen. Om de haverklap lig je zomaar op je knieĆ«n omdat je weer eens struikelt over zo'n ding. 

Birgit Koopsen gaf een make & take met de Gelli Plate in de stand van Scrapbookzolder en dat zag ik wel zitten. Het leek me een mooie gelegenheid om eens met zo'n ding aan de slag te gaan en natuurlijk meteen even haar nieuwste stempels te kopen. Na de make & take zijn we de beurs rondgelopen en kon ik nog even nadenken over die Gelli Plate. Ik had voor mezelf een bepaald budget gesteld en na de aankopen van nog een paar stencils had ik nog zo veel over dat ik mezelf ook nog een Gelli Plate cadeau heb gedaan. 

Vandaag ben ik er mee aan de slag gegaan en na een paar vreselijke missers had ik toch nog een paar leuke resultaten.


Deze printjes gemaakt naar aanleiding van de make & take van Birgit. Ik ben maar een beetje voorzichtig begonnen. Als ik dit een paar keer gedaan heb zal ik eens proberen wat avontuurlijker te werk te gaan. 

Van deze printjes heb ik twee vrolijke kaartjes gemaakt. Nu nog een tekstje er op en klaar! Wat de tekst gaat worden zeg ik nog niet. Anders is de verrassing er af.............


Fijne dag verder!!

Marianne

Travelers Notebook

Ja, het is weer een hele tijd geleden dat ik hier heb geplaatst maar dat wil niet zeggen dat ik verder niets gedaan heb.  Eigenlijk ben...